A Rockaholic Night w/ Lek City Case & Soundprophet

Продължителност
Старт: Петък 11 Ноември 2022 21:00 Край: Събота 12 Ноември 2022 05:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Gramophone goes Rock! 
Достойно място в концертната програма на Клуба за есенно-зимния сезон ще заеме и негово величество рокът!
***
Имаме удоволствието да си партнираме с "Projector+", които не са нищо по-малко от блестяща селекция от най-добрите свободни инди рок артисти от България. С колегите сме щастливи да ви поканим на първото от поредицата "ROCKAHOLIC live nights" с мега талантливите LEK CITY CASE и SOUNDPROPHET!

LEK CITY CASE e пост-гръндж, саутърн слъдж рок група, родена в Бургас през 2013. Групата е участвала на няколко фестивала и концерта като July Morning Fest, Lokum Fest Burgas и Summer Boulevart Fest в Бургас. Дебютният им сингъл „Broken“, записан под ръководството на всемогъщия Васко Райков от Odd Crew връхлита изневиделица и попада на първото място в единствената българска национална рок класация – Reynaers Top 30.

SOUNDPROPHET са властелините на грънджа! Алтернативната рок банда, формирана през 2010 в София, има в музиката си инди и гръндж влияния от 90-те и хард рок акценти от 60-те и 70-те години. Момчетата имат два албума – More Тhan Аny Spoken Words oт 2013 и Revalation от 2017. Изпълненията им на живо, неподправени и ярки, са пристрастяваща енергия за публиката.

Но стига приказки - тези неща не се говорят, а се слушат! Ние с "Projector+" гарантираме, че това ще е вечер, която дълго ще ви държи влага и ще се пренаситите от емоции с любимата музика! За това ще помогне и незаменимият ни коз - дългогодишният резидент на Клуба DJ Light, който ще се развихри с всички тематични тракове, а вие без съмнение ще танцувате до сутринта.

Ако останат билети, ще има такива и на място на самата вечер, но за това ще пишем допълнително. Без никакви изисквания и само с цел вашия комфорт, можете да си направите резервация на 0898 82 96 76, за да имате места.

Виждаме се на опашната на входа! 

Организатор на събитието Арт Солюшън ООД

Място

Клуб Грамофон , България, София, ул. Будапеща 6